Beoordelingen over Clean Forte

 • Eva
  Ik kreeg wormen, zonder het te weten, zo bleek later, van mijn hond. Voor de behandeling koos ik voor Clean Forte - ik begrijp kruiden en ik weet dat het complex van planten dat erin wordt gebruikt, alle parasieten kan doden. Ik was binnen twee weken genezen van mijn ziekte. Het is een geweldig medicijn en volkomen veilig.
  Clean Forte
 • Eva
  Clean Forte mag niet ontbreken in mijn medicijnkastje. Hij heeft me zo vaak geholpen! Ik drink het voor profylaxe, ik krijg ook dit medicijn en mijn maag werkt beter. Ik probeer ze van tevoren in te slaan - als ik zie dat er een voorraad is, neem ik twee pakken. Als je het geluk hebt om voor de halve prijs te kopen, kunnen we zeggen dat de tweede een geschenk is. Goed product en prijs.
  Clean Forte
 • Anna
  Op een dag na het zomerseizoen voelde ik een vreemde jeuk in de billen. Het was onmogelijk! Het resultaat was dat ik wormen had en dat ik de hele familie had besmet! Ik bestelde meteen 5 flessen Clean Forte - we werden allemaal tegelijk behandeld. Alles liep goed af, we hebben de parasieten snel verslagen dankzij de Clean Forte drops. De jeuk ging ook weg.
  Clean Forte
 • Julia
  Mijn grootmoeder raadde me aan om af en toe Clean Forte te gebruiken. Ze is een groot kenner van traditionele geneeskunde, een voormalig botanicus, ze zegt dat deze druppels alles bevatten wat nodig is om het lichaam altijd schoon te houden. Ik weet niet of ik parasieten had of niet, maar na het aanbrengen van de druppels voel ik me veel beter dan voorheen.
  Clean Forte
 • Sem
  Het is gemakkelijk om besmet te raken met wormen, maar het kan erg moeilijk zijn om ervan te herstellen. Hoeveel heb ik geprobeerd voordat ik hoorde over Clean Forte-druppels! Zelfs erg dure medicijnen konden me niet volledig van parasieten verlossen. Schone Forte-druppels hebben me geholpen een zeldzame parasitaire ziekte te genezen in drie weken gebruik. Veel dank!
  Clean Forte
Gebruikersbeoordeling Clean Forte
4.4
27