Gebruikservaring Clean Forte

"Ik droom er lang van om de landen van Zuidoost-Azië te bezoeken. Niet alleen een reis naar Thailand maken, maar ook in verschillende landen wonen, de geest van een andere cultuur doordringen, hun tradities, keuken en religie beter leren kennen. Mijn man deelde mijn droom. We zijn ijverigwerkten op hun werk, namen kaartjes in de late herfst en vlogen twee maanden op reis.

Ik kwam in een sprookje terecht

Alina en haar man aten rauwe zeevruchten en raakten besmet met parasieten

Zeggen dat deze wereld me verbaasde, is niets zeggen. Andere mensen, klimaat, natuur, tradities, eten - alles was zoals op een andere planeet. Tijdens de eerste dagen van de reis kreeg ik zoveel ongelooflijke emoties die ik thuis al zes maanden niet meer had gehad. De eerste plaats waar we aankwamen was de stad Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië. Ik had natuurlijk al eerder Aziatische landen bezocht, maar hier was alles anders.

Ik was verbaasd over de Aziatische keuken en de houding ten opzichte van eten. Het lijkt mij dat ik niet zoveel eten heb gezien als hier op een gastronomisch festival, en het aantal vis- en zeevruchtengerechten was onmogelijk te tellen. Dit is de eerste keer dat ik zulke ongewone zeedieren zag die konden worden gegeten, en velen van hen werden rauw gegeten.

Zeevruchten Heerlijk besmet

Tijdens mijn twee weken daar, heb ik alle zeekruipen, tientallen sushi-variëteiten, geweldige vissoorten en veel dingen geprobeerd die ik me niet eens herinnerde. Veel van de lekkernijen werden vers gevangen en rauw gegeten, maar ik had geen idee waar dit toe zou leiden.

We gingen verder op onze route, maar onderweg voelde ik me niet zo lekker. Zwakte, duizeligheid, verstoorde ontlasting en verlies van eetlust volgden me gedurende meerdere dagen. Mijn man begon ook soortgelijke manifestaties te ervaren en we realiseerden ons dat het een door voedsel overgedragen infectie was. We troffen onze landgenoten op deze plaatsen overwinterend aan en wendden ons tot hen voor hulp. We hadden geen ziektekostenverzekering, we wisten ook niet welk medicijn we moesten kopen. We werden als familieleden ontvangen, gevraagd naar onze gezondheid, en onze nieuwe vrienden zeiden vol vertrouwen dat dit wormen waren.

Ze zeiden dat ze nooit rauwe zeevruchten op straat eten, ze kopen ze alleen voor thuis, gieten er kokend water overheen voordat ze eten en eten ze dan op. Om besmetting te voorkomen, consumeren de lokale bevolking bovendien wasabi, gember en kruiden in grote hoeveelheden, maar voor andere culturen is dergelijk voedsel te pittig en het is gewoon onmogelijk om het uit gewoonte te eten.

Onze nieuwe vrienden haalden een voorraad van hun medicijnen tevoorschijn en boden ons een professioneel antiparasietpreparaat Clean Forte aan. Ze gaven ons 2 pakjes, vertelden ons hoe we de remedie moesten gebruiken om zo snel mogelijk van wormen af ​​te komen. De jongens voegden eraan toe dat ze dit middel altijd meenemen op reis en dat ze het hier drinken ter preventie.

Alina raakte parasieten kwijt met Clean Forte en ze vervolgden hun reis

Clean Forte Drops heeft me geholpen om me binnen 4 dagen goed te voelen

We zijn dezelfde dag begonnen met het innemen van Clean Forte. Twee dagen later voelde ik me opgelucht, net als mijn man. Ik had maagklachten, maar na een dag ging het weg. Ik kan zeggen dat ik me op de vijfde dag licht en gezond voelde, mijn eetlust en slaap weer normaal werden.

Ik heb het product tot het einde gebruikt, het was genoeg voor mij maar voor drie weken. Mijn man verbeterde ook zijn gezondheid en we vervolgden onze reis. Hier is zo'n ongebruikelijke ervaring met Clean Forte. We wisselden contacten uit met onze nieuwe vrienden en bedankten hen voor hun grote hulp. Vanaf nu heb ik altijd een fles Clean Forte-druppels in mijn reisset, en eet ik alleen rauwe vis in een goed restaurant en strooi dat royaal. "

Alina, Tampere.