Gebruiksaanwijzing Clean Forte

Clean Forte is een professioneel antiparasietpreparaat dat in korte tijd allerlei parasieten kan verwijderen. Natuurlijke componenten waaruit Clean Forte bestaat, doden alle soorten bacteriën, schimmels en parasieten. Systematisch gebruik van het medicijn zal de ontwikkeling van parasitaire en schimmelziekten helpen voorkomen en bestaande ziekten genezen.

Indicaties voor gebruik van Clean Forte

Clean Forte-druppels zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten, ze bevatten alleen medicinale planten. De tool kan zowel voor de preventie als voor de behandeling van schimmelziekten worden gebruikt. Het wordt aanbevolen om het medicijn in de volgende gevallen te gebruiken:

Gebruik Clean Forte bij contact met huisdieren
  • gediagnosticeerde schimmel- en parasitaire infecties;
  • vermoeden van het verschijnen van parasieten;
  • aandoeningen in het werk van het maagdarmkanaal, zwakte, slapeloosheid, verminderde eetlust, allergische reacties;
  • dreiging van infectie, contact met dragers van de ziekte, inclusief huisdieren;
  • vlees en vis eten zonder warmtebehandeling, evenals ongewassen groenten en fruit;
  • als preventie van parasitaire, schimmel- en bacteriële ziekten.

Clean Forte Drops helpen je om je lichaam te reinigen en je te beschermen tegen infectie. Het product kan door mensen van elke leeftijd worden gebruikt, de natuurlijke samenstelling veroorzaakt geen bijwerkingen en allergische reacties.

Hoe gebruik ik Clean Forte

Clean Forte Drops dienen eenmaal daags op een lege maag te worden gebruikt. Meet 20 druppels af en roer ze in een glas met 200 ml water. Drink 30 minuten voor het ontbijt. Het verloop van de behandeling is 21 dagen. Als preventieve maatregel wordt aanbevolen om de remedie 2 keer per jaar te gebruiken.

Voor meer informatie over het gebruik van het product, zie de bijsluiter, die in elke verpakking van het medicijn zit. Bewaar in de koelkast, niet blootstellen aan direct zonlicht. Geef het product niet aan kinderen onder de 3 jaar.

Contra-indicaties en bijwerkingen

Het product heeft geen contra-indicaties, een doktersconsultatie is niet vereist voordat het product wordt gebruikt. In geval van individuele intolerantie voor individuele componenten van het medicijn, wordt aanbevolen om voorzichtig te zijn en de reactie van het lichaam te volgen. Het product kan een lichte maagklachten veroorzaken. Na verschillende toepassingen past het lichaam zich in de regel aan en dergelijke effecten treden niet meer op.

Het professionele antiparasietmedicijn Clean Forte wordt in Nederland op de officiële website verkocht. U kunt het medicijn vandaag met korting kopen. Beperkt aanbod. Schiet op!